ΚΔΑΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ελάτε να μας γνωρίσετε στο ΚΔΑΠ Θεσσαλονίκης “Μεγαλώνουμε Μαζί”.

Λίγα λόγια για μας

Η ιστορική ακαδημία διάδοσης και εκμάθησης αυτοάμυνας, καθώς και εκπαίδευσης ενηλίκων και ανηλίκων μαθητών σε μία σειρά πολεμικών τεχνών, μεταλαμπαδεύει τα τελευταία χρόνια τις αξίες και τις αρχές της στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι, μέσα από τη δημιουργία του ΚΔΑΠ "Μεγαλώνουμε Μαζί". Μία πολυπρισματική οπτική της εξέλιξης παιδιών ηλικίας 4,5 έως 12 ετών έχει οδηγήσει στην κατασκευή εγκαταστάσεων με τα πιο σύγχρονα μέσα και υλικά, στην απασχόληση πλήρως καταρτισμένων σε θέματα παιδαγωγικής, ειδικής αγωγής και άθλησης εκπαιδευτικών και στη διαμόρφωση ασφαλών και φιλικών περιβαλλόντων αλληλοσεβασμού και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που αντιμετωπίζουν το κάθε παιδί ως ξεχωριστό άνθρωπο με ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντα. Παράλληλα με τη δημιουργική απασχόληση, την ακαδημαϊκή ενίσχυση, την κοινωνικοποίηση και τη σωματική ανάπτυξη των παιδιών, το "Μεγαλώνουμε Μαζί" στοχεύει στη δόμηση αληθινών σχέσεων κατανόησης με τους εργαζόμενους και άνεργους γονείς, για υποστήριξη της προσπάθειας που καταβάλλουν έτσι ώστε να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους ένα ευοίωνο μέλλον.

Finding Something Interesting ?

GET BETTER RESULTS BY UPGRADING TODAY!​

Οι δραστηριότητες των "Μεγαλώνουμε Μαζί"...

Στην καρδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης, με τους έντονους ρυθμούς και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, το ΚΔΑΠ “Μεγαλώνουμε Μαζί” παρέχει μέσα από μία πληθώρα δραστηριοτήτων ευκαιρίες συμμετοχής στα σύγχρονα εκπαιδευτικά και κοινωνικά δρώμενα, αλλά και ταυτόχρονης χαλάρωσης και εκδίπλωσης των ατομικών κλίσεων των παιδιών. Ειδικότερα, το πρόγραμμα του κέντρου συνίσταται από τις εξής θεματικές περιοχές: Αυτοάμυνα, Σκάκι, Εικαστικά, Ρομποτική, Φυσική και Ψυχοκινητική Αγωγή, Φιλαναγνωσία/Παραμυθογωνία, Τέχνη της Πειθούς, Ping Pong, Θέατρο Σκιών, Νότες Θεάτρου, Κουκλοθέατρο, Ραπτική, Μικροί Σεφ, Εργαστήριο Διατροφής, Μικροί Επιστήμονες, Μικροί Σκηνοθέτες, Project, Σύγχρονος Χορός, Zumba, Μουσική και Κίνηση, Παίζοντας Δημιουργικά, Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, World Party, Ενισχυτική Διδασκαλία.

Που θα μας βρείτε;

Το ΚΔΑΠ “Μεγαλώνουμε Μαζί” βρίσκεται στον αριθμό 1, επί της οδού της Εγνατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να κλείσουν ραντεβού, έτσι ώστε να επισκεφθούν τους χώρους της δομής και να γνωρίσουν τους διοικητικά και διδακτικά υπευθύνους. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με το προσωπικό μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 2314008534 της γραμματείας και μέσω μηνυμάτων στη σελίδα του “Μεγαλώνουμε Μαζί” στο Facebook. Σύνδεσμος για αυτή τη σελίδα, όπως και χάρτης με τη θέση του κέντρου ακολουθούν στη συνέχεια.

Ελάτε να μας γνωρίσετε

Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ “Μεγαλώνουμε Μαζί” στη Θεσσαλονίκη, και ελάτε να γνωρίσετε το χώρο μας και την ομάδα μας

Ώρες

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
Friday - 8:00-14:00

Είμαστε εδώ

Εγνατίας 1
Τηλέφωνο: 2314 008 534
Email: megalonokdap@gmail.com