Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης "Μεγαλώνουμε Μαζί"


Καλωσορίσατε στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ”Μεγαλώνουμε Μαζί” !!!

Σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, τη Σίνδο, τα Νέα Μουδανιά και τη Νέα Καλλικράτεια αποτελούν τους χώρους έκφρασης, ψυχαγωγίας και ακαδημαϊκής ενίσχυσης παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών. 

Τα ΚΔΑΠ μας παρέχουν οργανωμένες ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, δομημένες σε εκπαιδευτικά εργαστήρια που το καθένα ξεχωριστά αποσκοπεί στη γνωστική και ψυχοσυναισθηματική εξέλιξη και ολοκλήρωση των μαθητών. Στο έργο αυτό συμβάλλει το επιστημονικά καταρτισμένο και εξειδικευμένο διδακτικό μας προσωπικό τα γνωστικά πεδία του οποίου θεμελιώνονται κυρίως στην ειδική και φυσική αγωγή. Επιπλέον, εξωτερικοί συνεργάτες, όπως λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και διαιτολόγοι, παρέχουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους στα κέντρα μας, με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση, αλλά και την κατάλληλη διαχείριση ενδεχόμενων δυσκολιών των μικρών μας φίλων.

Σας περιμένουμε στην οικογένεια των δομών ”Μεγαλώνουμε Μαζί” για να βιώσουμε μαζί με τα παιδάκια σας τις πιο δημιουργικές και χαρούμενες εμπειρίες παρέχοντας εφόδια για το μέλλον !!!

Ντόρα Τακτικού – Υπεύθυνη των δομών ΚΔΑΠ ”Μεγαλώνουμε Μαζί”. Πτυχιούχος τμήματος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ – Εγκληματολογία MSc – Εκπαιδεύτρια αυτοάμυνας παιδιών και ενηλίκων

Δημήτριος Γραμματικόπουλος – Καθηγητής του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του New Jersey της Αμερικής και του Πανεπιστημίου PSU (Progressive Studies University), στο τμήμα Sport Science – Διεύθυνση δομών ΚΔΑΠ ”Μεγαλώνουμε Μαζί’Η ομάδα μας !!!

Γνωρίστε την ομάδα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης “Μεγαλώνουμε Μαζί”

Θεοδώρα Τακτικού

εγκληματολογοσ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Πτυχιούχος τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου
Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Μεταπτυχιακές Σπουδές στον κλάδο της Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εκπαιδεύτρια Αυτοάμυνας και Υπεύθυνη δομών ‘’Μεγαλώνουμε Μαζί’’.

Μότο της είναι: « Δεν μπορώ να διδάξω σε κανέναν τίποτα. Μπορώ μόνο να τον κάνω να σκέφτεται »
“Σωκράτης”.Π. Καβάφης»

Λεωνίδας Τακτικός

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Πτυχιούχος τμήματος Πληροφορικής – Web Development του ιδρύματος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Δάσκαλος Παραδοσιακών Χορών. Υπεύθυνος δομής «Μεγαλώνουμε Μαζί Σίνδου».

 
Μότο του είναι: ‘’Όταν χορεύεις, γράφεις στη γη αυτό που θέλει να πει η ψυχή σου’’
«Κ.Π. Καβάφης»

Βασιλεία Καραφυλίδου

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης
Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακές σπουδές στην “Κοινωνία, εκπαίδευση και παιδαγωγική” του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μότο της είναι: « Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατον γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει »
“Μέγας Αλέξανδρος”

Ελένη Ιωακείμ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

 Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Επιμόρφωση στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μότο της είναι: « Φτάσε όπου δεν μπορείς. Ξεπέρνα τα όριά σου »
“Ν. Καζαντζάκης”

Ορφέας Μοσχόπουλος

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης
Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ειδικές σπουδές στην Προπονητική και στη Σχολική Φυσική Αγωγή. Υπεύθυνος προγραμμάτων και δραστηριοτήτων.

 Μότο του είναι: « Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει »
“Ν. Καζαντζάκης”

 

Χρήστος Οικονόμου

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης
Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Επιμόρφωση στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μότο του είναι: « Η ελευθερία ενός ατόμου φτάνει ως το σημείο που δεν παραβιάζει την ελευθερία των άλλων»
“John Stuart Mill”

Άννα Μπούσμπου

Κοινωνικοσ λειτουργοσ

Πτυχιούχος Κοινωνική Λειτουργός του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης (με κατεύθυνση στην Κοινωνική Εργασία) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  με επιμόρφωση στην Σχολική Ψυχολογία.

Μότο της είναι: “Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει”

George Eliot, 1819-1880, Αγγλίδα συγγραφέας

Βάνα Τσεκούρα

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Πτυχιούχος Νηπιαγωγός του τμήματος Επιστημών προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης του ΑΠΘ με επιμόρφωση στην Ειδική αγωγή του πανεπιστημίου Αιγαίου. Πτυχιούχος βοηθός βρεφονηπιοκόμου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Μότο της είναι : “Προσπάθησε να μάθεις κάτι απ’ όλα και όλα για κάτι”

Τόμας Χάξλεϋ, 1825-1895, Βρετανός βιολόγος

 

Αντιγόνη Παναγιωτίδου

παιδαγωγοσ

Πτυχιούχος Παιδαγωγικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στις Αναπτυξιακές διαταραχές (Msc) του τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Γιορκ στην Αγγλία.

Εθελόντρια στις παιδιατρικές κλινικές του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη με «το Χαμόγελο του Παιδιού» , στο Special Needs Activities and Play Provision του Γιορκ, καθώς και στην εκπαιδευτική διαδικασία του Acomb Primary School του Γιορκ, ως βοηθός δασκάλας.

Moτο της είναι: ”Να δέχεσαι κάθε ευκαιρία για μάθηση»

Κωνσταντίνα Δημητριάδου

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Πτυχιούχος  τμήματος Βρεφονηπιοκομίας στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και Μεταπτυχιακές σπουδές στις ‘’Πολιτισμικές Σπουδές και Περιβάλλοντα Αγωγής για το Παιδί’’ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης /Νηπιαγωγών.

Μότο της είναι: « Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν την βλέπουν »

“Μικρός Πρίγκιπας”     

Σουζάνα Γκιουλέκα

κοινωνικη λειτουργος & εργοθεραπευτρια

Πτυχιούχος Κοινωνική Λειτουργός του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Πτυχιούχος Εργοθεραπεύτρια.

Έχω κάνει διάφορες εξειδικεύσεις στα αντικείμενα μου: α) στην ανάλυση παιδικού ιχνογραφήματος (ζωγραφιάς), β) στην Εγκληματολογική Ψυχολογία, γ) στην Διαχείριση Χωρισμού Διαζυγίων Γονέων και δ) στην Ψυχοπαθολογία των εξαρτήσεων.

Μότο μου είναι: «Αν σε δεχτώ όπως είσαι, θα σε κάνω χειρότερο. Αν όμως σε αντιμετωπίσω σαν να είσαι αυτό που είσαι ικανός να γίνεις, θα σε βοηθήσω να το πετύχεις» ¨Βόλφγκανγκ Γκαίτε¨

Μιχάλης Μαμάρας

φιλολογοσ

Πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου και Επιμόρφωση στη Σχολική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μότο του είναι: “Res, non verba” (Πράξεις, όχι λόγια) – Τίτος Λίβιος

 

Ιωάννα Πασσαλή

παιδαγωγοσ

Πτυχιούχος του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με κατεύθυνση την Εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες και  Πιστοποίηση Επάρκειας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Μότο της είναι: «Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του υπάρχει ένας ενήλικας που πίστεψε πρώτα σε αυτό»

“Mathew Jacobson”     

Ευτυχία Εφραιμίδου

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ γραφείου

Αποφοιτη Τμήματος Marketing του Αγγλικού Κολλεγίου North College με ειδικότητα στο Τουριστικό Managment στο American Hellenic College.

Μότο της είναι: «Γίνεσαι αυτό που πιστεύεις τελικά»
‘’ Oprah ’’