Η μαγεία των Χριστουγέννων στο ΚΔΑΠ «Μεγαλώνουμε Μαζί Νέας Καλλικράτειας»

Η μαγεία των Χριστουγέννων στο ΚΔΑΠ «Μεγαλώνουμε Μαζί Νέας Καλλικράτειας»

Βάνα Τσεκούρα

14 Φεβρουαρίου, 2023

Η γιορτή των Χριστουγέννων αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του έτους, δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς και αγάπης για τους ανθρώπους και ειδικότερα για τα παιδιά. Χωρίς αμφιβολία η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη, καθώς μετά τα αποπνικτικά χρόνια του κορονοϊού, καταφέραμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα στο χώρο του Κδαπ «Μεγαλώνουμε Μαζί» της Νέας Καλλικράτειας, προσφέροντας πολλά χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους. Η μέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά περιλάμβανε χορό, μουσική, παιχνίδια, μπουφέ και δώρα έκπληξη, που έφερε ο αγαπημένος σε όλους μας, Άγιος Βασίλης.

Αφού υποδεχτήκαμε τους γονείς και τα παιδιά στο χώρο μας, που ήταν κατάλληλα διαμορφωμένος για τις ανάγκες της ημέρας, ξεκινήσαμε τη γιορτή με την παρουσίαση του χορευτικού που ετοίμασαν τα παιδάκια μας. Η παρουσίαση αυτή αποτελούμενη από δύο χριστουγεννιάτικα χορευτικά ενθουσίασε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από κοντά, ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην κ. Μάρθα, καταρτισμένη δασκάλα χορού, η οποία προετοίμασε κατάλληλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Αφού ολοκληρώθηκε ο χορός, η μουσική ανέλαβε τη δράση με τα παιδιά να τραγουδάνε στους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Ο Άγιος Βασίλης δεν άργησε να έρθει και τα παιδιά στο πρώτο αντίκρισμα τον υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Αφού έλαβαν τα δώρα τους και σκόρπισαν παντού χαμόγελα, συνέχισαν τη γιορτή με πολλά και διάφορα παιχνίδια. Το πάρτυ έκλεισε με έναν καταπληκτικό μπουφέ για όλους τους προσκεκλημένους, αποτελούμενο από μελομακάρονα, τα οποία φτιάχτηκαν από τους μικρούς μας σεφ.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως τα παιδιά που γέμισαν το χώρο με χαρά, ενθουσιασμό και πολλή πολλή αγάπη!!!

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με υγεία, όμορφες στιγμές και πολλές ακόμη δράσεις !!!

 

Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *